Het jaar van geweldig (ge)noten!

De titel zegt het al, voor het Jouster Fanfare Orkest was 2022 een jaar vol muzikale hoogtepunten. De agenda liep weer vol, we mochten weer, met als prachtige afsluiter ons Kerstgalaconcert welke op 10 december plaatsvond. Wat een avond. Met medewerking van Cor Bakker, de zangvereniging Koninklijke Mastreechter Staar, Jennie Lena en Raoul Steffani is er concert neergezet waar we met z’n allen volop van hebben kunnen genieten. Zowel voor ons als orkest, als voor u, het publiek. 

‘You raise me up heeft me ontzettend ontroerd,’ aldus Louis Neefs, producer.

‘Een orkest op hoog muzikaal niveau’ vertelde Cor Bakker tijdens zijn presentatie die avond en ‘In één woord geweldig wat jullie orkest onder leiding van een uitermate gedreven dirigent Siemen Hoekstra ten gehore heeft gebracht,’ aldus een reactie vanuit het publiek.

Zo’n concert neerzetten vergt een groot organisatievermogen van leden, bestuur en vrijwilligers. Gelden en middelen van sponsoren, fondsen, een publiek dat kaartjes koopt, donateurs, u. 

En daarom namens het JFO een dikke dankjewel naar u. Zonder uw inzet kunnen wij niet zo’n concert organiseren, in welke vorm dan ook. Zonder u wordt er niet iets dergelijks van dit formaat neergezet. Zonder u brengen we al deze mensen niet samen en zonder u is ook het sociale aspect hiervan niet mogelijk. Want muziek verbindt, biedt troost en verblijdt. 

Het Jouster Fanfare Orkest ziet u graag terug in 2023. Onze agenda kunt u bekijken op onze website. We verklappen alvast dat we op 5 mei een concert geven met het Lemster Mannenkoor! 

Wij willen u hartelijk danken, als donateur, sponsor, als trouw publiek of in welke vorm dan ook. 

Namens het Jouster Fanfare Orkest wens ik u hele fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2023 toe. 

Grietje van der Wal- voorzitter JFO. 

ps: wilt u op de hoogte blijven van het reilen en zeilen van onze vereniging? We zijn te vinden op Facebook en Instagram @jousterfanfare.nl